VEZALI, TUKLI PA OPLJAČKALI STARIJI BRAČNI PAR: Hapšenje osumnjičenih za razbojništvo u Požarevcu

D. N.

18. 10. 2021. u 17:29

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu, efikasnom akcijom, uhapsili su A.M. (30) i E.B. (37) iz Kostolca, zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo razbojništvo.

ВЕЗАЛИ, ТУКЛИ ПА ОПЉАЧКАЛИ СТАРИЈИ БРАЧНИ ПАР: Хапшење осумњичених за разбојништво у Пожаревцу

Foto: D. Novković

Sumnja se da su njih dvojica, 16. oktobra u Kostolcu, ušli u kuću sedamdesetdevetogodišnjeg muškarca i njegove sedamdesetšestogodišnje supruge, vezali ih i zadali im više udaraca, tražeći da im predaju zlato i novac.

Potom su, kako se sumnja, uzeli 10.000 dinara, mobilni telefon i pobegli. Tom prilikom, bračni par je zadobio lake telesne povrede.

Policija je ubrzo identifikovala osumnjičene i prilikom hapšenja kod A. M. pronašla 127 tableta koje se nalaze na listi psihoaktivnih supstanci, pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Po nalogu tužioca, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni su, uz krivičnu prijavu, privedeni u Osnovno javno tužilaštvo u Požarevcu. Nakon saslušanja, sudija za prethodni postupak odredio im je pritvor do 30 dana.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO: AKCIJA "PLANTAŽA 2012": Uhapšena dvojica Banjalučana, osumnjičena da su uzgajala marihuanu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024