SASLUŠAN ŠIJAN MLAĐI ZBOG PUCNJAVE U SURČINU: Evo kako se branio pred tužiocem

Tanjug

21. 07. 2021. u 13:32

VUKAŠIN Šijan (22) i još dvojica osumnjičenih, danas su se na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu branili ćutanjem, povodom sumnji da su u ponedeljak ujutru učestvovali u pucnjavi u kojoj je u noge ranjen 34-godišnji muškarac.

САСЛУШАН ШИЈАН МЛАЂИ ЗБОГ ПУЦЊАВЕ У СУРЧИНУ: Ево како се бранио пред тужиоцем

Presude proveravaju u Palati pravde / Foto N. Skenderija

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudu da im odredi pritvor, rekla je za Tanjug portparolka tužilastva Ivana Rakočević.

Odluku o privoru doneće sudija za prethodni postupak Višeg sud au Beogradu.

Za krivično delo teška telesna povreda u saizvršilaštvu pored Vukašina Šijana osumnjičeni su i M. M (40) i M. K (20), a M.M. se tereti i za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Oni se sumnjiče da su u ponedeljak ujutru, 19. jula, u Surčinu došli ispred kuće 34-godišnjeg muškarca, kojem je, nakon verbalne rasprave, kako se sumnja, M. M. ispalio nekoliko hitaca u predelu nogu.

Vukašin Šijan je sin Zorana Šijana, nekadašnjeg vođe tzv. surčinskog klana koji je ubijen 27. novembra 1999. godine, rafalima iz "škorpiona" i "kalašnjikova" dok je u "mercedesu" čekao zeleno svetlo na uglu Nemanjine i Svetozara Markovića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

UHAPŠEN DOKTOR I KOZMETIČAR ORDINACIJE BEOMEDIKUS BEOGRAD: Pacijentu lečili stopalo, pa napravili teški deformitet (FOTO)