MI tek sad, četiri meseca nakon što je glumica Danijela Štajnfeld optužila Branislava Lečića da ju je silovao, saznajemo da ona nikada nije podnela formalnu krivičnu prijavu protiv njega, već ga je samo optužila u medijima i dala izjavu policiji. Time je izbegla da bude krivično odgovorna za lažno prijavljivanje. Vrlo mudro je to urađeno.

Komentari (9)

CZVBG

14.07.2021. 22:46

Htela si da profitiraš na stvarnim žrtvama nasilja. Ti si sramota za ženski rod a vi žene ako vam je ovo primer , loš je primer. Posledice nakaradnog zakona o rod. ravnopravnosti će biti skuplje od našeg spoljnog duga. Podhitno ukinuti taj zakon.

iris

14.07.2021. 23:01

Znala sam od prvog trena da zena laze.Ne podrzavam nasilje ali ova glumica ima historiju laznih optuzbi.Onog trenutka kada su pocele istrage pojedine osobe u inostranstvu komentarisale su njenu saradnju sa odregjenim albanskim krugovima i moglo se zakljuciti da je zena ili placena ili promovise film.Branislavu Lecicu nikada nije trebala sila da osvoji zenu.Poznato je da bivse zene obicno bacaju drvlje i kamenje ali Nina je odmah izjavila da ne vjeruje ni jednog trena u Danijeline lazi.Pametnom dovoljno.

Goran

14.07.2021. 23:32

Ipak bi danijela mogla odgovarati jer blatiti necije ime po novinama a covek bio u pritvoru ma ima ona debelo da plati od blacenja po mediju ima do nanisenhe dusevbe boli i za uvek da se izgubi iz centra paznje

Milutin

15.07.2021. 07:02

Ništa nije tačno što govori ovaj advokat, priča baš advokatski, da ne kažem laže. Ko tvrdi da je snimak isečen i montiran, samo on i Leka, nije tačno da ne mogu da je tuže zbog javno izgovorene reči. Slažem se da nema dokaza da je silovana, ali ova kampanja koja se vodi protiv nje je sramota za medije

Talicni Tom

15.07.2021. 07:37

U Srbiji je milina biti musko i “igrati” se frajera… Sto si ludji - to si bolji! Svi su u transu sa tvojim “umecem”! Bilo je i bice - jos dugi niz godina! Na zalost mnogih - TO JE PROSLOST!

Damjan

15.07.2021. 11:08

To je verzija priče advokata odbrane, tužilaštvi je odbacilo ključne dokaze, da bi opravdali glumca starog kova, a mlada glumica ima perspektivu. On će nastaviti da se nudi ženama koje ga neće, a one poput Eve i Suzane koje se nude njemu on neće. Snimak gde se otvorio ne važi, računa se samo alibi. Tužno i burleskno, bolje reći groteskno. Poruka ženama da povedu računa kada optužuju političare i osobe koje imaju zaleđine. Ni slučajno nekog tužioca ili sudiju da optužite jer će ispasti da je žena silovala muža.