DA LI JE ALEKSANDAR JOVIČIĆ PUŠTEN NA SLOBODU? Oglasio se Viši sud u Beogradu - Okrivljeni se nalazi u pritvoru

Tanjug

29. 06. 2021. u 18:42

VIŠI sud u Beogradu saopštio je danas da su neistiniti navodi nekih medija da je bivši predsednik opštine Palilula Aleksandar Jovičić pušten na slobodu.

ДА ЛИ ЈЕ АЛЕКСАНДАР ЈОВИЧИЋ ПУШТЕН НА СЛОБОДУ? Огласио се Виши суд у Београду - Окривљени се налази у притвору

Foto: Tanjug

Viši sud je reagovao na pisanje portala NOVA S o tome kako je "Aleksandar Jovičić pušten na slobodu" i da je "dobio nanogicu", navodi se u saopštenju.

Kako se precizira, sudija za prethodni postupak Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg suda u Beogradu je prema Jovičiću doneo rešenje 4. juna, kojim je odredio pritvor u trajanju od 30 dana o čemu je javnost zvanično informisana putem saopštenja 5. juna.

- Shodno navedenom, okrivljeni se nalazi u pritvoru po odluci suda i nije pušten na slobodu - ističe se u saopštenju izdatom, kako se ukazuje, u cilju potpunog, tačnog i blagovremenog informisanja javnosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OBAVLJENE 104 ZAPLENE: Kraljevačka policija u borbi protiv zloupotreba opojnih droga