SAVA KNEŽEVIĆ PREVARIO I BIVŠU DEVOJKU DOKTORKU: Dogovorili se da zaradu dele pola-pola - lažni hirurg uzeo sav novac

Novosti onlajn

26. 05. 2021. u 15:48

LAŽNI hirurg, Sava Knežević (23) maser iz Batajnice, koji je sa majkom Danijelom (49), cvećarkom, navodno izvodio hiruške zahvate za koje nisu imali znanje i licencu, pored brojnih pacijenata koje je unakazio, prevario je i svoju bivšu devojku lekarku, sa kojom je imao plan da zaradu dele pola-pola.

САВА КНЕЖЕВИЋ ПРЕВАРИО И БИВШУ ДЕВОЈКУ ДОКТОРКУ: Договорили се да зараду деле пола-пола - лажни хирург узео сав новац

Foto: Instagram

Kako se nezvanično saznaje, bivša Kneževićeva devojka je sa njim imala i poslovnu saradnju.

- Knežević je upoznao doktorku i ubrzo su započeli emotivnu vezu. Njihov plan bio je da razviju biznis, jer se i ona bavi ovom granom medicine. U početku je sve bilo u redu, navodno ona je radila i kod njega na klinici, ali su stvari izmakle kontroli, nakon što je Sava želeo sav prihod za sebe - kaže izvor i dodaje:

- U početku doktorka ništa nije primećivala, ali kada je shvatila da je dečko potkrada, počeli su da se svađaju. Ubrzo su prekinuli i emotivnu i poslovnu vezi i navodno je i ona počela da istražuje Savu. Pretpostavlja se da se Savina bivša devojka nalazi među pet medicinskih radnika koji su radili kod njega u lažnoj ordinaciji.

Foto: P. Milošević

Podsetimo, Sava Knežević otvorio je, kako se sumnja, neregistrovanu ordinaciju "Dr Sovaž" u centru Beograda i od 2. januara prošle do 8. aprila ove godine izvodio zahvate za koje nije bio stručan.

- Pružao je medicinske usluge i izvodio medicinske zahvate nad pacijentima, između ostalog liposukcije, transfere masti, korekcije usana i druge, prikrivajući činjenicu da nije stručno osposobljen za pružanje medicinskih usluga i izvođenje medicinskih zahvata. Nakon zahvata, oštećenima je izdavao izveštaje sa propisanom terapijom bez pečata i sa lažnim brojem licence - potvrđeno je ranije iz tužilaštva.

Inače, Knežević i njegova majka uhapšeni su u ponedeljak, a juče su se u tužilaštvu branili ćutanjem, nakon čega im je određen pritvor.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)