KRALJICA ELIZABETA ZAUVEK NAPUŠTA BAKINGEMSKU PALATU? Zalaže se za rad od kuće

Novosti online

06. 03. 2022. u 20:42

KRALjICA Elizabeta neće se vratiti u Bakingemsku palatu, već je odlučila da njen dom i glavna rezidencija bude zamak Vindzor, objavili su britanski mediji.

КРАЉИЦА ЕЛИЗАБЕТА ЗАУВЕК НАПУШТА БАКИНГЕМСКУ ПАЛАТУ? Залаже се за рад од куће

Foto: EPA

Mediji navode da se veruje da kraljica u Bakingemskoj palati nije provela noć još od marta 2020. godine kada je zbog pandemije prešla u dvorac sa suprugom, princom Filipom, koji je preminuo u aprilu prošle godine.

Britanska kraljica Elizabeta (95) više se zalaže za pristup „rada od kuće“ i očekuje se da će se sa zvaničnicima sastajati u svom domu u Berkširu, piše „Dejli mejl“.

-Vindzor je mesto koje ona voli. Tu su njena sećanja na vreme koje je provela sa princom Filipom. Tamo ima svoje ponije, a u blizini joj je i porodica. Sve to ima smisla, izjavio je za list biograf kraljevske porodice Hugo Vikers.

To znači, kako napominje „Independent“, da će sledeći članovi kraljevske porodice koji će se useliti u Bakingemsku palatu biti vojvoda i vojvotkinja od Kornvola, kada dođe vreme da princ Čarls postane kralj.

Podsetimo, pre dve nedelje je saopšteno da je kraljica Elizabeta pozitivna na virus korona i da je imala lakše simptome slične prehladi.

rs.sputniknews.com

BONUS VIDEO: LEGENDA NA TRONU - Pre 68 godina pred tv-kamerama krunisana je kraljica Elizabeta Druga

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba