TAJ DOŽIVLJAJ SE NE MOŽE OPISATI: Sa Cecom na Ušću pevalo 150.000 ljudi, pogledajte fotografije spektakularne večeri (FOTO)

Novosti online

08. 02. 2022. u 12:00

FOLK zvezda Svetlana Ceca Ražnatović, prema podacima koji se mogu naći na Vikipediji, na devetom je mestu na listi najposećenijih koncerata.

ТАЈ ДОЖИВЉАЈ СЕ НЕ МОЖЕ ОПИСАТИ: Са Цецом на Ушћу певало 150.000 људи, погледајте фотографије спектакуларне вечери (ФОТО)

Foto: Arhiva Novosti/M. Anđela

Kako je navedeno, u pitanju su koncerti sa najviše posećenosti pojedinog umetnika, isključujući muzičke festivale, koji posećuje 100.000 ljudi ili više.

Na devetom mestu nalazi se Ceca sa 150.000 posetilaca, kako su naveli tada organizatori, na koncertu na Ušću 2013. godine.

Pevačica je krajem prošle godine navela da u 2022. godini priželjkuje da snimi album, održi još jedan veliki koncert na Ušću, kao i da ode na neko lepo putovanje.

- Sledeće godine želim da snimim album, to mi se nije desilo ove godine. Jako bih volela da se to desi, ali i da otputujem negde. Jako bih volela da se Ušće ponovi, fali mi ta masovnost i energija, to se ne može opisati. Taj doživljaj se ne može opisati - rekla je Ceca.

BONUS VIDEO - KAD CECA NAPRAVI STORY: Svetlana Ražnatović i njena instagram "priča"

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!