POSLE VIŠE OD ČETIRI SATA BLOKADE: Poleteo prvi avion sa Aerodroma Beograd (FOTO)

Novosti online

21. 01. 2024. u 21:40

Posle više od četiri sata obustave svih odlaznih letova sa beogradskog aerodroma, prvi avion poleteo je u 21.30 na liniji Air Serbia JU584 za Barselonu. Po redu letenja, polazak je bio planiran za 17.10 časova.

ПОСЛЕ ВИШЕ ОД ЧЕТИРИ САТА БЛОКАДЕ: Полетео први авион са Аеродрома Београд (ФОТО)

Foto: MUP

MUP Srbije je nešto ranije saopštio da je „Bezbednosna provera prostora - tranzitne zone na Aerodromu „Nikola Tesla“ , gde je došlo do nedozvoljenog mešanja putnika sa različitih destinacija, završena je i putnici se vraćaju u tranzitnu zonu uz bezbednosni pregled koji obavlja osoblje operatera Aerodroma „Nikola Tesla“.

- Pasoška kontrola novih putnika je normalizovana, a policijski službenici Uprave granične policije preduzimaju sve poslove i zadatke iz svoje nadležnosti, kako bi sprečili zadržavanje na izlazu iz zemlje - navodi Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima