ISPUNJENO VUČIĆEVO OBEĆANJE: Rekonstruiše se put Suvi Do - Stubal

E.B.T.

14. 11. 2023. u 17:51

DRŽAVA ove godine u opštinu Blace ulaže 1,5 miliona evra, a ukupno u Toplički okrug oko šest miliona evra za rekonstrukciju puteva. Ovo je danas rekao ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić tokom obilaska radova na rekonstrukciji puta Suvi Do - Stubal u dužini od 5,7 kilometara, za šta je izdvojeno milion evra.

ИСПУЊЕНО ВУЧИЋЕВО ОБЕЋАЊЕ: Реконструише се пут Суви До - Стубал

FOTO TANJUG/ TARA RADOVANOVIĆ

- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je obećao da će uraditi ovaj put i kao što vidite Putevi Srbije ga rade – rekao je Vesić. - To pokazuje koliko je predsedniku važan svaki deo Srbije, koliko mu je važno da se, osim izgradnje auto-puteva, rade i ovakvi putevi.

On je istakao da država sledeće godine nastavlja da radi rekonstrukciju puteva i razvija zemlju, jer joj je važan svaki deo, i auto-putevi i brze saobraćajnice, ali i lokalni putevi. Tako, kako ističe, Srbija nastavlja da se razvija i postaje bolje mesto za život svih građana.

-Svaki put znači nove investicije, a svaka nova investicija znači više radnih mesta, a samim tim i veći životni standard i da ljudi mogu ostanu u mestima gde se sada nalaze, tu pristojno žive od svog rada i imaju bolji komfor života - rekao je Vesić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?