PROJEKTI KOJI ĆE PROMENITI LICE NAŠEG GRADA Mali na sastanku povodom izgradnje Nacionalnog stadiona i novog sajma (FOTO)

Novosti online

02. 06. 2023. u 11:40

Danas je sa predstavnicima nadležnih preduzeća održan sastanak povodom planova koji se tiču izgradnje Nacionalnog stadiona i novog sajma.

ПРОЈЕКТИ КОЈИ ЋЕ ПРОМЕНИТИ ЛИЦЕ НАШЕГ ГРАДА Мали на састанку поводом изградње Националног стадиона и новог сајма (ФОТО)

Instagram Printscreen

Sastanku je prisustvovao ministar finansija Siniša Mali, koji je na svom Instagram nalogu napisao:

- Danas smo sa predstavnicima nadležnih preduzeća, institucija i izvođača radova održali još jedan u nizu operativnih sastanaka koji se tiču izgradnje Nacionalnog stadiona i novog sajma. Kada se radi o ovako velikim projektima, mnogo je veći posao koji treba da uradite pre samog početka izgradnje, a pre svega u smislu svih pravnih i proceduralnih stvari, dobijanja neophodnih dozvola itd. Zato mislim da smo već uradili veliki posao, a očekujemo da nakon nasipanja terena i izgradnje infrastrukture, krene i sama izgradnja objekata. Kao što smo izgradili Beograd na vodi, tako ćemo izgraditi i ove velike projekte, koji će promeniti lice našeg grada, ali i omogućiti našoj zemlji da bude domaćin nekih velikih sportskih i kulturnih manifestacija. Ponosan sam i što uprkos krizi koja traje već nekoliko godina, nismo odustali ni od jednog projekta i što uspevamo da radimo, gradimo i idemo dalje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna