BEOGRAD DOMAĆIN 44. MEĐUNARODNOG SAJMA TURIZMA: Domaće destinacije u fokusu

J. Su.

09. 02. 2023. u 14:32

POD sloganom "Kad je odmor nije teško" na Beogradskom sajmu od 23. do 26. februara biće održana tradicionalna turistička smotra celog regiona jugoistočne Evrope.

БЕОГРАД ДОМАЋИН 44. МЕЂУНАРОДНОГ САЈМА ТУРИЗМА: Домаће дестинације у фокусу

Foto D. Milovanović

Partner međunarodnog sajma turizma, 44. po redu, biće Narodna Republika Kina. Ovogodišnji sajam biće prilika da se posetioci upoznaju sa domaćim destinacijama, ali i bogatom istorijom i nasleđem naše zemlje. Uz to, želja je i da se kineski turisti vrate na prvo mesto, kada su u pitanju dolasci stranih gostiju u Srbiju.

Posetioce sajma i ove godine u halama 1, 1A i 4 Beogradskog sajma očekuje veliki broj popularnih svetskih destinacija sa sve raznovrsnijom turističkom ponudom, autentičnim smeštajnim kapacitetima prilagođenim savremenim turistima.

Tradicionalno, na sajmu će učestvovati najznačajnije turističke agencije, udruženja i organizacije, hoteli, turistički centri, transportne kompanije i međunarodni tur-operatori. Cena pojedinačne ulaznice je 450 dinara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

REŠILA DA PROGOVORI! Zbog nje je himna Rusije intonirana u Beogradu, pa odjednom prekinuta - evo šta šampionka Evrope sad kaže o tome (VIDEO)