VEČERAS PRVO IZVLAČENJE U NOVOM CIKLUSU NAGRADNE IGRE "UZMI RAČUN I POBEDI": Buduće vlasnike stanova biraju taster i kuglice u 18 časova

S. B.

28. 01. 2023. u 08:00

BROJNI građani Srbije danas će biti pred televizijskim ekranima. U 18 časova je prvo izvlačenje u novom ciklusu nagradne igre "Uzmi račun i pobedi". Već danas dva predana potrošača osvojiće po stan u Beogradu. Jedan jednosoban i jedan dvosoban.

ВЕЧЕРАС ПРВО ИЗВЛАЧЕЊЕ У НОВОМ ЦИКЛУСУ НАГРАДНЕ ИГРЕ УЗМИ РАЧУН И ПОБЕДИ: Будуће власнике станова бирају тастер и куглице у 18 часова

Foto: Instagram

Ukupan nagradni fond je deset stanova u glavnom gradu, ukupne vrednosti od skoro 1,7 miliona evra. Predviđeno je pet javnih izvlačenja, u emisijama koje se emituju uživo na Prvom programu RTS-a, od 28. januara do 25. februara.

Novi ciklus nagradne igre je potpuno elektronski, pa će izvlačenje biti krajnje neobično. Ukratko, kombinacija "loto" i "slagalice". Brojčani deo računa će se izvlačiti iz bubnja u kome je po šest komada svih cifara, od 0 do 9. Kuglica, međutim, sve vreme ostaje u bubnju i igraju i dalje da se nekom broju ne bi umanjila šansa. Potom se tasterom biraju slova koja čine kod računa. U igri će biti samo ona slova koja su moguća, koja se potencijalno nalaze na računu. Kodovi na računu idu redom, pa i slova na njima. Spajanjem izvučenih slova i brojeva, dobija se jedinstveni kod i dobitnik.

STIGAO REKORDAN BROJ RAČUNA

IZ Vlade Srbije poručuju da su oboreni apsolutno svi postojeći rekordi broja poslatih računa, u svim dosadašnjim kolima nagradne igre. Juče do 8 časova ujutru, građani Srbije poslali su neverovatnih 41.099.325 računa, što je zaista prevazišlo sve procene odziva, čak i one najoptimističnije.

 - U svakoj od emisija biće dodeljena po dva stana - navodi Vlada Srbije. - Pravo učešća u prvom i svakom narednom izvlačenju imaće fiskalni računi uneti do 12 časova na dan izvlačenja. Oni računi koji budu registrovani nakon toga ili koji ne budu izvučeni u emisiji, imaju pravo učešća u narednom izvlačenju. Takođe, svi računi koji ne budu dobitni u ovom krugu nagradne igre, biće u konkurenciji za nagradu u drugom krugu nagradne igre u drugoj polovini 2023. godine.

Pravo na učešće u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" imaju svi punoletni građani Srbije, a za učestvovanje je neophodna aplikacija "Uzmi račun i pobedi" na mobilnom telefonu.

U drugom izvlačenju dodeljuje se jednoiposoban i dvosoban stan u Beogradu. U trećem se bira vlasnik dva dvosobna stana u Beogradu. Kolo kasnije dodeljuju se dvoiposobni i trosobni, a u petom - trosoban i četvorosoban.

BONUS VIDEO:

"UMETNOST IZNAD SVEGA“: Međunarodni filmski festival Kustendorf otvoren na Mokroj gori

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)