OVO SU NOVE CENE GORIVA: Evo koliko će narednih dana koštati dizel i benzin

Novosti online

26. 08. 2022. u 14:42

CENE derivata u maloprodaji u Srbiji određuju se svakog petka na osnovu Uredbe o ograničenju visine cena naftnih derivata koja je krajem jula produžena i važiće do 31. avgusta.

ОВО СУ НОВЕ ЦЕНЕ ГОРИВА: Ево колико ће наредних дана коштати дизел и бензин

Foto D. Pozderović

Prema tome, danas objavljene cene goriva na pumpama važiće do sledeće srede, a ne do petka. U međuvremenu, očekuje se odluka Vlade Srbije da ili produži i na dalje Uredbu o ograničenju cena derivata ili da je ukine i dozvoli slobodno, odnosno tržišno određivanje cena goriva u maloprodaji.

Tako će narednih pet dana, do 31. avgusta, bezolovni benzin BMB95 u maloprodaji koštati najviše 183 dinara po litru, dok će evrodizel iznositi 217,5 dinara.

Podsetimo, bezolovni benzin je do danas iznosio najviše 180 dinara po litru, a evrodizel 210,5 dinara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (3)

RAZVOD MERKELOVE: Ponela je samo jednu stvar kada je otišla