PORESKA RADI DUŽE: Šalteri otvoreni do 18 časova

S. B.

28. 04. 2022. u 15:39

PORESKA uprava produžila je radno vreme, kako bi omogućila svim obveznicima fiskalizacije koji još uvek nisu preuzeli bezbednosni element za potpisivanje fiskalnih računa da to učine i spremno dočekaju prelazak na novi model fiskalizacije.

ПОРЕСКА РАДИ ДУЖЕ: Шалтери отворени до 18 часова

Foto: Arhiva

Tokom nedelje šalteri "Vaš poreznik" na kojima se preuzimaju bezbednosni elementi rade produženo radno vreme i to od 7.30 do 18.00 časova, a u istom periodu radiće i u subotu, 30. aprila 2022. godine kada ističe zakonski rok za prelazak na novi model fiskalizacije.

- Podsećamo, da puna implementacija Zakona o fiskalizaciji podrazumeva obavezno izdavanje fiskalnog računa sa svim propisanim elementima uz prepoznatljiv QR kod od 1. maja 2022. godine - kažu poreznici. - Obveznici koji ne poštuju zakonske propise i nakon utvrđenog roka odnosno od 1. maja 2022. godine ne počnu da izdaju validne fiskalne račune, biće sankcionisani shodno odredbama Zakona o fiskalizaciji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)