SRBIJA je izložena sve žešćim pritiscima Zapada da uvede sankcije Rusiji.

Komentari (10)

mica trofrtaljka

16.04.2022. 08:19

kakvi očajnički potezi evrope . sama u problemima do guše s gasom i naftom a nas ucenjuju za isto . " osudite Rusiju nebi li mi ( evropa) preživeli " - oćemo , evo trčimo . sami kuvali - sami ručajte !

Nikola

16.04.2022. 20:12

Ako oni nama ne daju da uvozimo naftu i gas,zasto bi mi izvozili zitarice u EU.Mi ce mo naftu kupiti iz drugih izvora i ako ce to da kosta vise a oni nek kupe hranu ako mogu negde posto je u svetu nestasica zitarica.

Lož ulje

17.04.2022. 08:19

Srbija Rusija ne treba nam unija.. Od eu samo pretnje, ucene i sankcije, englezi naoružavaju šiptare do zuba, Srbe da posvađaju sa bratskom Rusijom.. I još neko kuka kako trpi pritiske da uvede sankcije..

Marko

17.04.2022. 18:51

Krajnji bezobrazluk! Ovo nema veze sa politikom a pristajnje na ove ucene ce nas kostati daleko vise. Ko uvede sankcije Rusiji moze da se pozdravi od svog naroda za sva vremena. Kroz istoriju Rusija je opstala u daleko vecim izazovima nego sto je ova kriza. Mi smo mali pijun ovde ali je dobro imati jaku zastitu. Nemojte slucajno misliti da ce nam zapad ikada drzati ledja! Pa Amerika zrtvuje celu zapadnu evropu zarad svojih interesa. Ako nemacka placa vec ceh zbog ovog ratovanja sta ce biti sa nama. Oni su nas bombardovali, oteli Kosovo, proterali iz Hrvatske i Bosne. Stalno nam zveckaju oruzjem iznad glave i pricaju kako smo genocidni. Pa ako neko i dalje misli da Rusima treba uvesti sankcije nek ide da se leci.