Nagrade vredne četiri miliona dinara za više od 1.000 korisnika DinaCard kartica

Promo

24. 02. 2022. u 12:00

USPEŠNO završen veliki nacionalni konkurs Komercijalne banke, članice NLB Grupe.

Награде вредне четири милиона динара за више од 1.000 корисника ДинаЦард картица

Foto Promo

Nacionalni nagradni konkurs Komercijalne banke, članice NLB Grupe, Uz DinaCard karticu kupovina je puna poklona, uspešno je završen objavljivanjem imena više od 1.000 pobednika. Njima će, kao najbolje rangiranim učesnicima, sa najvećim brojem plaćanja nacionalnim karticama, u narednom periodu biti uručene nagrade iz fonda vrednog četiri miliona dinara. Kao sistemska banka, Komercijalna banka je do sada izdala gotovo 600.000 DinaCard kartica, a nagradni konkurs pokrenula je želeći da svoje klijente dodatno motiviše da koriste nacionalnu karticu.

„Srbija se ubraja među zemlje koje su prepoznale važnost postojanja nacionalnih kartičnih sistema i preduzele aktivnosti kako bi sačuvale svoj domaći kartični brend. Ako znamo da smo i po tome u društvu zemalja kao što su: Nemačka, Francuska, SAD, Japan, skandinavske zemlje, Rusija, Turska, Brazil, to ukazuje da je borba za opstanak nacionalne platne kartice DinaCard opravdana. Međutim, ta borba nije ni jednostavna ni laka, iz brojnih razloga, a među glavnim razlozima je opstajanje u uslovima koje kreira konkurencija u vidu transnacionalnih giganata kojima, očekivano, nije interes da postoji domaći, efikasan i povoljniji kartični brend. Jer naš nacionalni kartični sistem DinaCard pruža značajne pogodnosti i koristi za građane, za trgovce, posebno manje, a time i za finansijski sistem naše zemlje u celini. Tu prevashodno mislim na niže troškove, ali i na za svaku odgovornu centralnu banku ne manje važan aspekt – nezavisnost i bezbednost domaćeg finansijskog sistema. DinaCard uživa sve veće poverenje korisnika i trgovaca, i zbog aktivnosti kao što je nagradni konkurs Komercijalne banke, banke sa značajnim iskustvom promovisanja nacionalnih vrednosti, koja ovakvim akcijama, verujemo, nastoji da zadrži takvu tradiciju. Komercijalna banka je prepoznala značaj i potrebu da dodatno motiviše svoje korisnike DinaCard platnih kartica, idući u korak sa potrebama potrošača, ali i svojim poslovnim interesima, imajući u vidu višestruko niže troškove banaka zbog DinaCard-a u odnosu na internacionalne kartične brendove. Narodna banka Srbije zbog svega toga pozdravlja ovakve inicijative banaka, a sa svoje strane nastavlja intenzivno da unapređuje funkcionalnosti nacionalne DinaCard kartice. Verujemo da će Komercijalna banka nastaviti da bude jedan od lidera i u promovisanju novih funkcionalnosti nacionalne DinaCard kartice, izjavila je guverner Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković.“

Uspešan završetak konkursa simbolično je obeležen u Kreditno-stambenom centru Komercijalne banke na beogradskom Trgu Politika, gde je predsednik izvršnog odbora Vlastimir Vuković uručio nagrade odabranim pobednicima.

„Važan aspekt naše misije je podrška razvoju nacionalne privrede, a samim tim i nacionalne kartice, kao jednom od njenih najčvršćih stubova. DinaCard kartica je efikasno, pouzdano, ali i povoljno rešenje za platne transakcije – kako za trgovce, tako i za korisnike kartica. Zato smo želeli da ih dodatno motivišemo da je koriste i bliže se upoznaju sa svim njenim pogodnostima. Impresivan broj učesnika i transakcija, možda i najbolje govori da smo u tom zadatku bili uspešni“, istakao je predsednik Izvršnog odbora Komercijalne banke, zahvalivši se Narodnoj banci Srbije na podršci, ali i svim klijentima na velikom interesovanju i učešću u konkursu.


 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OVO SU NOVE CENE GORIVA: Evo koliko ćemo narednih sedam dana plaćati benzin i dizel