GRAĐANI koji su verovatno potrošili novac dobijen u sporu sa bankama, povodom naknada za obradu kredita - moraće ipak da ga vrate.

Komentari (5)

buki

05.03.2022. 08:45

@Dragan - Kad se samo setim koliko puta su me zvali da pitaju imam li neki kredit i hoću li da se pridružim toj kolektivnoj tužbi. Jednom su mi i na vrata zvonili, nego sam srećom žurila, pa nisam imala vremena da tražim ugovor od tog jednog jedinog kredita koji smo podigli.

Voja

10.02.2022. 18:44

Sada da tuže sudije VKS, a da podnesu i tužbu sudu u Strazburu, zbog klasične navlakuše od strane sudija VKS i advokata. Banke bih sve zatvorio sem NBS, gde bih smenio kompletno rukovodstvo, o isto poslao na zasluženi odmor u Zabelu.

Dragutin

10.02.2022. 21:21

Strašna je činjenica da sudije ovako rade. Ukoliko građani nakon pravosnažnih sudskih odluka treba da vrate novac sa sudskim troškovima u tom slučaju treba razrešiti sudije koje su donosile presude kao i pohapsiti advokate koji su proizveli te troškove bez obzira što su se reklamirali da zastupaju klijente bez troškova. Ali ovo je mafijaška država i ništa nije čudno.

1234567890

10.02.2022. 21:51

Da li je sudstvo u Srbiji nezavisno ili je ovo deo poliričke igre da se opljačka stanovništvo od strane banaka, sudova, advokata, izvršitelja i države. Gora vlast nije bila i neverujem da će biti. Da ima države tuženi bi bili oni koji su građanima nesavesnim činjenjem i raznim lažnim obećanjima napravili nesrazmerne troškove. A lobiranje banaka po srbistanu je ništa drugo već mafijaško zelenašenje.