BRZI VOZ KREĆE DO 10. MARTA: Uskoro prugom od Beograda do Novog Sada i nazad

S. B.

01. 02. 2022. u 14:10

OD Beograda do Novog Sada ponovo će se putovati vozom najkasnije od - 10. marta.

БРЗИ ВОЗ КРЕЋЕ ДО 10. МАРТА: Ускоро пругом од Београда до Новог Сада и назад

Foto: Printscreen/Pink

Putnici će iz jednog u drugi grad stizati za najmanje 36, a najviše za oko 50 minuta, zavisno na koliko će stanica stajati. Njabrži, "inter siti", voziće bez zaustavljanja i cena karte u jednom pravcu će koštati oko 1.000 dinara, a 1.600 dinara povratna. Kreativni građani, možda i budući putnici brzog voza, imaju priliku i da mu budu "kumovi".

Kompanija "Srbija voz" danas je, uz slogan "Pusti inspiraciju da te vozi", raspisala konkurs za logotip i ime brzog voza, koji će povezivati ova dva grada. Poziv je otvoren do 21. februara, a mogu da učestvuju svi punoletni građani. Najinventivniji osvojiće nagradu od milion dinara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

VLADIKA PETAR II Petrović NJegoš bio je i ostao upamćen kao vrlo harizmatična ličnost, markantni vladar, ali i duboko prosvetljena misaona figura o čemu svedoče njegova znamenita književna dela. Iako su u usmenoj tradiciji i pisanoj istoriji njegov lik i delo opšte poznati, neki bitni detalji iz njegovog života slabo su poznati.

08. 12. 2022. u 18:51

Komentari (0)

VELIKA TRAGEDIJA GAGE ANTONIJEVIĆA Sestra mu umrla usred snimanja filma: Samo je pala, nije bilo pomoći