DA SE OMOGUĆI NORMALNO SNABDEVANJE: Radna grupa Vlade o obezebeđivanju energije i energenata

Novosti online

12. 12. 2021. u 19:30

POTPREDSEDNICA Vlade Srbije i ministarka rudarstva i energetike, prof. dr Zorana Mihajlović, predsedavala je danas sednicom Radne grupe za praćenje sigurnosti snabdevanja energijom i energentima, na kojoj je razmatrana aktuelna energetska situacija u uslovima energetskih nepogoda.

ДА СЕ ОМОГУЋИ НОРМАЛНО СНАБДЕВАЊЕ: Радна група Владе о обезебеђивању енергије и енергената

Foto: MInistarstvo energetike

Na sastanku je dogovoren način rešavanja problema koji su nastali usled teškoća u dopremanju uglja do blokova TE “Nikola Tesla”, koji će podrazumevati saradnju EPS-a, NIS-a i „Beogradskih elektrana“.

Predstavnici EMS-a izvestili su o funkcionisanju sistema za prenos električne energije, a predstavnici „Elektrodistribucije Srbije“ o merama koje preduzimaju za rešavanje problema na distributivnoj mreži, pre svega u zapadnoj Srbiji i na teritoriji Kraljeva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

VEĆ OD 380 EVRA: Evo kako da posetite ovu egzotičnu destinaciju za malo para i to na 8, 11 ili 12 dana avionom