TRENING U TOKIJU OD 15. DO 26. MAJA: Poziv domaćim kompanijama da se upoznaju sa Japanskim poslovanjem

V. N.

18. 02. 2023. u 11:45

EU-JAPAN Centar organizuje dvonedeljni trening „Get Ready for Japan“ koji će se održati u Tokiju od 15. do 26. maja ove godine.

ТРЕНИНГ У ТОКИЈУ ОД 15. ДО 26. МАЈА: Позив домаћим компанијама да се упознају са Јапанским пословањем

Foto PKS

Trening je namenjen evropskim menadžerima, predstavnicima startapa i malih i srednjih preduzeća koji žele da posluju sa japanskim kompanijama i da se upoznaju sa kulturološkim i ekonomskim aspektima koji su karakteristični za japanska poslovna i tehnološka dostignuća. 

Prijava za trening „Get Ready for Japan“ traje do 16. marta, nakon čega će biti odabrano četrnaest predstavnika kompanija za učešće u treningu.

Fokus treninga je na poslovnom menadžmentu i sastoji se od serije predavanja, kombinovanih sa virtuelnim studijama slučaja i sastancima, koji su dizajnirani kako bi pomogli učesnicima da se temeljno upoznaju sa stvarnim uslovima japanskog poslovanja, putem praktičnih analiza i istraživanja.

Učesnici će imati priliku i da razgovaraju sa japanskim menadžerima o brojnim temama, kao što su donošenje odluka i metodama za upravljanje timovima.

EU-Japan Centar pokriva troškove vezane za samu obuku – honorare govornika, iznajmljivanje prostora, transfere prilikom studijskih poseta, dok učesnici sami snose troškove puta i smeštaja.

Više informacija o ovom treningu i uslovima učešća u programu na sajtu Get Ready for Japan: www.eu-japan.eu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NEMAMO MI TAMO ŠTA DA TRAŽIMO: Poznata pevačica pozvala na POVLAČENJE Srbije sa Evrovizije