VREMENSKA PROGNOZA ZA NAREDNU NEDELJU: Biće kiša i pljuskova, a evo kada stižu lepši dani

Novosti online

16. 05. 2021. u 16:24

VREMENSKA prognoza i sledeće sedmice donosi red sunca, red kiše, najavio je meteorolog Đorđe Đurić.

ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА ЗА НАРЕДНУ НЕДЕЉУ: Биће киша и пљускова, а ево када стижу лепши дани

Foto: A. Stevanović/Tanjug

U Srbiji u ponedeljak promenljivo oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Duvaće slab do umeren vetar južnih pravaca, posle podne u skretanju na jak severozapadni. Minimalna temperatura od 9 do 15°C, maksimalna dnevna od 20 do 24°C, u Beogradu do 22°C.

U Srbiji u utorak sunčano, samo u toku jutra na jugu i jugoistoku ponegde sa kišom i pljuskovima. Maksimalna temperatura od 20 do 24°C. U sredu umereno do pretežno oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, kaže Đurić.

Biće relativno sveže, uz jak severozapadni vetar. U četvrtak dosta sunčanih intervala, posle podne ponegde sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Biće i dalje relativno sveže, maksimalna temperatura od 15 do 20°C. U petak sunčano i toplo, maksimalna temperatura od 21 do 25°C.

U Beogradu u utorak sunčano i umereno toplo. Maksimalna temperatura do 22°C. U sredu umereno do pretežno oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Biće relativno sveže, uz jak severozapadni vetar. Maksimalna temperatura 15°C. U četvrtak dosta sunčanih intervala, posle podne ponegde sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Maksimalna temperatura do 19°C. U petak sunčano i toplo, maksimalna temperatura do 23°C, ističe meteorolog.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!