SUTRA NAS OČEKUJE VELIKI PREOKRET: Poznati meteorolog otrkio kada će konačno otopliti - ovo je detaljna prognoza

Novosti online

05. 04. 2021. u 18:44

METEOROLOG Nedeljko Todorović gostujući u Beogradskoj hronici otkrio je kakvo nas vreme čeka narednih dana, da li će se zaista Beograd zabeleti i kada stiže pravo, temperaturno proleće

СУТРА НАС ОЧЕКУЈЕ ВЕЛИКИ ПРЕОКРЕТ: Познати метеоролог отркио када ће коначно отоплити - ово је детаљна прогноза

Foto: Printscreen/Pink

- Imali smo topliji februar i hladniji mart. To je dobro. U Beogradu to neće biti baš ozbiljan sneg. Sutra sledi promena vremena. U Beogradu će ujutru biti toplije nego tokom dana jer tada dolazi do naoblačenja, kiše, a uveče možda i vlažnog snega. U drugoj polovini noći između utorka i srede mogu da se zabele automobili i travnate površine, dva tri centimetra snega, a u podavalskom području može biti i do sedam, osam. Pre četiri godine, 19,20,21. aprila bilo je isto tako - rekao je Todorović.

Ipak, on naglašava da se loše vreme neće zadržati.

- Najhladnije jutro biće u sredu, temperatura biće oko nula ili jedan stepen. U sredu maksimalna temperatura biće šest stepeni. I taj sneg će brzo da se istopi. Proleće je počelo. Biće hladno do četvrtka, ispod 10 stepeni. Sledeće sedmice zadržava se toplo vreme, između 18 i 20 stepeni i to je to - objasnio je meteorolog.

(RTS)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NEMAMO MI TAMO ŠTA DA TRAŽIMO: Poznata pevačica pozvala na POVLAČENJE Srbije sa Evrovizije