PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je primopredaji sanitetskih vozila nabavljenih kroz program donacije EU uz posredovanje UNOPS za 20 zdravstvenih ustanova iz cele Srbije.

Marko M

19.03.2021. 14:28

Hvala svima koji su nam izasli u susret i donirali nam pakete medicinskih pomoci i opreme,kao i mnogonbrojne respiratore i opremljene sanitete!Naravno da sam za to da se svi gradjani,bez obzira na starost,vakcinisu i samim tim spase sebi zivot pa i okolini u kojoj provodi vreme. Medicinski radnik sam i podrzavam ovu meru u potpunosti!

Dr Zoran

19.03.2021. 15:21

Ova velika pomoc Evropske Unije,kao i pomoc ostalih drzava nasoj majci Srbiji u ovim teskim danima i vremenima nam je od velike vaznosti i govori nam o iskrenim namerama da se gradjanima olaksa borba protiv pandemije kovida! Nova sanitetska vozila ce nam omoguciti vecu dostupnost ugrozenim ljudima i brzi transport i zbrinjavanje istih! Kao medicinski radnik,zahvaljujem se u moje ime i ime svih medicinskih radnika na teritoriji Republike Srbije!

Slobodan

20.03.2021. 04:08

Svaki vid pomoći mnogo znači dal to kroz donaciju vozila ili bilo čega drugog to pokazuje pravu sliku našeg zdravstveog sistema. Ovo je još jedan veliki korak za zdravstveni sistem.