USTAJ SINE, ZAKASNIĆEŠ U KAFANU: Nove pooštrene mere važe od danas u Srbiji, a evo kako su neki na to odreagovali (VIDEO)

Novosti online

27. 02. 2021. u 19:15

NOVE pooštrene mere protiv korona virusa stupile su na snagu, a odnose se pre svega na skraćeno radno vreme ugostiteljskih objekata.

УСТАЈ СИНЕ, ЗАКАСНИЋЕШ У КАФАНУ: Нове пооштрене мере важе од данас у Србији, а ево како су неки на то одреаговали (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

I po svemu sudeći to nisu dobro primili kako ugostitelji, tako i građani - njubitelji kafana, koji su navikli da u njima uživaju posebno tokom vikenda.

Pooštravanje epidemioloških mera komentariše se od petka na društvenim mrežama, zbijaju se različite šale. Dok se svi pitaju kada će ponovo moći da dočekaju jutro u kafani, jedan video snimak se posebno izdvojio.

- Ajde Srđo ustani, subota je sedam ujutro, kafane rade do dva, moraš da ustaneš. Kakvo je sad ovo spavanje? - početak je klipa u kojem majka dolazi kod sina u sobu kako bi ga probudila.

Međutim, sin se rasteže u krevetu i moli majku da ga pusti još pet minuta. Majka nastavlja sa ubeđivanjem govoreći mu da "mora da stigne da se napije do dva i da ne zakasni slučajno u kafanu".

Pošto se sin i dalje razvlači po krevetu, majka uzima flašu žestine koja služi za razbuđivanje.

Svakako ovaj snimak je šala, ali istovremeno poruka svima nama koliko smo zaista kao narod zavisni od kafića i restorana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

VEĆ OD 380 EVRA: Evo kako da posetite ovu egzotičnu destinaciju za malo para i to na 8, 11 ili 12 dana avionom