SKUPŠTINA Srbije usvojila je dopune i izmene Zakona o zaštiti od zaraznih bolesti. Pogledajte neke od izmena koje će se odlukom poslanika primenjivati.

Djordje

12.11.2020. 19:35

Ovakve mere su potrebne samo sto se o jednoj stvari nije vodilo racuna a to je da drzava mora da obezbedi gradjanima koji nisu u mogucnosti da samostalno budu u izolaciji potrebnu pomoc. Kako moze osoba koja zivi sama i nema porodicu da bude u izolaciji (a zdravstveni sistem je nece smestiti u bolnicu). To je potpuno nemoguce osim ako drzava obezbedi pomoc tim ljudima u vidu nabavke potrebnih namirnica itd... Sa ostalim stvarima se slazem, drugacije jednostavno ne moze.

Darko

12.11.2020. 19:41

Gledam DM ovi se bune kao da ce biti obavezna, koliko sam gledao kao i vecina gradjana predsednik je u tri navrata i Kon dva puta rekli da nece biti obavezna, bice preporucena za vojsku, policiju, starija lica, hronicna kao za grip(za grip je obavezna za navedena lica) za koronu i dalje preporuka.. sto se tice maski niko vas ne bije po usima, ako vas ne puste u markete po cigare, a vi insistirate to je drugo

Pa Vidi Ovako

12.11.2020. 19:45

I po Ustavu srbije, a i po Povelji UN, niko i nigde u svetu ne može nikakvim zakonom niti aneksom da prisiljava ljude na vakcinaciju. Svaka država koja to bude uradila, izazvaće građanski rat, jer je čovečanstvu prekipela ta igrarija sa virusom.