"PONOSNI SMO, ALI BORBA NIJE GOTOVA": U ovoj opštini od 1. jula nije bilo zaraženih od korone

V.M.

22. 10. 2020. u 10:14 >> 10:22

U OPŠTINI Lopare do 1. jula nije bilo zaraženih od korona virusa, a nakon popuštanja mera registrovana su 43 zaražena, što je u odnosu na broj stanovnika 0,2 odsto, kaže dr Želimir Nešković, direktor Doma zdravlja Lopare.

ПОНОСНИ СМО, АЛИ БОРБА НИЈЕ ГОТОВА: У овој општини од 1. јула није било заражених од короне

Foto: V. Mitrić

- To smo postigli dobrom saradnjom nas zdravstvenih radnika, policije, vatrogasaca i volontera uz podršku lokalne uprave i na to smo izuzetno ponosni jer smo uspeli da se izborimo, ali tu borba protiv ove pošasti nije gotova, zato smo pripremljeni da dalje štitimo naše sugrađane i odgovorimo izazovu novonastalih okolnosti, jer smo bezrezervno u službi zdravlja građana -kaže dr Nešković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NEMAMO MI TAMO ŠTA DA TRAŽIMO: Poznata pevačica pozvala na POVLAČENJE Srbije sa Evrovizije