Profesor Branislav Tiodorović kaže da moramo biti svesni da je treći talas epidemije u toku i da to potvrđuje povećanje broja obolelih. Naglasio je da moramo svi da uradimo mnogo da se u velikim kolektivima ne raširi infekcija. Ističe da se neke privatne proslave moraju odvijati, ali da ga zabrinjavaju žurke na splavovima i nekim kafićima.

Lepi Lukic

11.10.2020. 12:48

A ne zabrinjavaju prepuni gradski autobusi , trzni centri , restorani? Ne mozete tako selektivno da sprovodite zakon i pravite zabrane. Pustite ljude da rade , zarade poreze , plate zaposlenih i da se porez i doprinosi vrate drzavi. Vreme je pokazalo da se virus n moze zaustaviti , a ni puno usporiti. Svako treba da razmislja o sebi.

Smilja

12.10.2020. 13:45

Molim prenesite kriznom stabu, da svuda u Evropi se zabranjuju zurke u parkovima, ovde u Beogradu svakog petka i subote, zurke,kontejneri piva, ostaju do ujutru, Kalemegdan Park Vojvode vuka i mnogi drugi, zvala policiju ,nisu nadlezni..gradjani ne mogu da se bore, mogu samo da ukazuju na potencijalne rezervoare virusa. Molim da vasi novinari nesto preduzmu