PREMINUO RADIMIR ŠLJIVIĆ: Iznenadni odlazak predsednika kompanije "Vino Župa"

S.BABOVIĆ

27. 08. 2020. u 10:25

RADIMIR Rade Šljivić (1965-2020), dugogodišnji predsednik renomirane kompanije “Vino Župa” iz Aleksandrovca iznenada je preminuo u četvrtak u svojoj 55.godini. Poznati srpski privrednik, rođen je u Aleksandrovcu, a svoj radni vek proveo je kao privrednik u više privatnih poslovnih sistema u Srbiji.

ПРЕМИНУО РАДИМИР ШЉИВИЋ: Изненадни одлазак председника компаније Вино Жупа

Foto: Privatna arhiva

Poslednjih 18 godina zauzimao je poziciju predsednika kompanije u aleksandrovačkoj fabrici sa tradicijom od 1956,a kako je saopšteno, 2002.godine bio je na čelu konzorijuma, koji je umesto propasti, vratio kompaniju na mapu uspešnih privrednih subjekata u Srbiji i na Balkanu.

Foto: Privatna arhiva

 

Tokom bogate privredne karijere,Šljivić je rukovodio i većim privrednim sistemima u Makedoniji,BiH,Rusiji i bio je član više nacionalnih međunarodnih asocijacija privrednika.

Iza sebe je ostavio suprugu i dva sina. Porodica će danas prepodne primati izjave saučešća u Kožetinskoj crkvi.

Komemoracija povodom smrti poznatog privrednika biće održana u Domu kulture u Aleksandrovcu u 12, a sahrana će se obaviti na groblju u ovom gradu od 15 sati.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024