FILOLOŠKI BIRA NOVOG DEKANA: Savet fakulteta konstatovao ostavku LJiljane Marković

Lj. B.

16. 07. 2020. u 15:24

SAVET Filološkog fakulteta konstatovao je na današnjoj sednici ostavku dekanke prof. dr Ljiljane Marković i za v.d. dekana izabrao prof. dr Anđelku Mitrović za koju je glasalo 17 članova Saveta dok je njena protivkandidatkinja prof. dr Smilja Srdić dobila sedam glasova podrške.

ФИЛОЛОШКИ БИРА НОВОГ ДЕКАНА: Савет факултета констатовао оставку Љиљане Марковић

Dekanka Marković Foto: N. Skenderija

Pokrenuta je i procedura za izbor novog dekana Filološkog fakulteta, a taj posao mora biti obavljen do 1. oktobra.


-Posao v.d.dekana profesorke Mitrović je da konstituiše tela I komisije koje fakultet nema i da  sprovede procedure za izbor novog dekana – kažu sagovornici “Novosti” sa ovog fakulteta.


Savet je konstatovao i javnu opomenu koju je sada već bivšoj dekanki Ljiljani Marković izrekao Etički odbor Univerziteta u Beogradu, a na zahtev 22 profesora ove visokoškolske ustanove da se ispita da li je u njenom delovanju bilo neakademskog ponašanja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (6)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)