„Dunav osiguranje“ – tvoj siguran saputnik!

Promo

14. 06. 2024. u 16:00

PUTOVANjA nas oplemenjuju, donose nova iskustva i ispisuju nove priče! Da bismo se otisnuli ka nekim novim destinacijama i prepustili zovu daljina, nisu nam potrebni koferi novca, već um otvoren za izazov napuštanja sigurne luke i duša koja se napaja bajkovitom lepotom prirodnih, kulturno-istorijskih, etničkih raznolikosti sveta koji nas okružuje. Ovo leto je prilika da se spakuju koferi i hrabro pohrli u uzbudljive avanture!

„Дунав осигурање“ – твој сигуран сапутник!

Foto: Shooterstock

Ipak, osim hrabrosti, potrebna je i dobra priprema za put, kako bi se i oni nepredviđeni događaji što lakše prevazišli. Prehlade, iznenadne bolesti i povrede nisu saputnici koje bi iko poželeo, ali ponekad umeju da iznenade i nemoguće ih je zanemariti. Najsigurniji način da se u slučaju nepredviđenih situacija obezbedi zdravstvena zaštita i izbegnu visoki troškovi lečenja u inostranstvu jeste polisa putnog zdravstvenog osiguranja. Zato, u kofer koji spremaš za polazak u letnju pustolovinu, kao prvo i najvažnije, spakuj „Dunav“ polisu putnog osiguranja jer je ona i ovog leta tvoj siguran saputnik!

Ako si izabrao Pariz, naša preporuka je da u Grad svetlosti i ljubavi nikad ne putuješ sam! Pored voljene osobe svoje mesto treba da nađe i „Dunav“ polisa putnog osiguranja, koja s najvećom sumom osiguranja na tržištu u iznosu od 35.000 evra obezbeđuje i najviši stepen pokrića osiguranih rizika. Ta polisa ti omogućava pokrivanje troškova iznenadnih i hitnih lekarskih intervencija, nabavke neophodnih lekova, ambulantnog i bolničkog lečenja, prevoza bolesnika do najbliže zdravstvene ustanove, kao i pokriće mnogih drugih rizika. Sigurnim koracima savladaj 1710 stepenika koji vode do vrha Ajfelovog tornja i s njegove zadivljujuće visine sagledaj kao na dlanu čudesni grad sanjara i zaljubljenih!

Ukoliko te više privlači da istražiš mistični London, polisu putnog osiguranja pre odlaska na put možeš zaključiti i onlajn. Svaki pređeni kilometar puta nosi u sebi dragocenu uspomenu. Zato zaustavi vreme na Big Benu i reci da beskonačnim putovanjima!

Kaže se da svi putevi vode u Rim, a da bi tvoji putevi bili bezbedni, tu je i polisa pomoći na putu, koju takođe možeš zaključiti onlajn. Uz polisu putne asistencije, jedan telefonski poziv u bilo koje doba dana ili noći 365 dana u godini obezbediće dolazak ovlašćenog majstora, pregled, lakše popravke i odvoženje (šlepovanje) vozila, kao i troškove noćenja ako kvar zahteva dužu popravku. Zato, za sreću baci novčić u fontanu Di Trevi, zamisli najlepše želje, a pre svega svoj siguran povratak u Rim!

Bilo da si planirao putovanje u neke od pomenutih evropskih metropola ili je tvoj izbor neka druga suncem okupana letnja destinacija, jedno je sigurno, a to je da je i ovog leta „Dunav osiguranje“ – tvoj siguran saputnik!

Sve dodatne informacije o pomenutim polisama zainteresovani mogu dobiti putem Kontakt centra Kompanije „Dunav osiguranje“ na telefon 0800 386 286 ili na sajtu www.dunav.com.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE BESNA: Dronom ubijen Ivan Šaljnev