Mega Dice Token se lansira na pretprodaji - sledeća velika kriptovaluta GambleFi-a koju treba pratiti

Promo

27. 04. 2024. u 10:00

TOP kripto kazino platforma Mega Dice lansira svoju vlastitu kriptovalutu $DICE - što je obradovalo njegovu bazu od preko 50.000 igrača kao i druge entuzijaste za GambleFi tokene.

Mega Dice Token се лансира на претпродаји - следећа велика криптовалута GambleFi-а коју треба пратити

Foto: Promo

Sama Mega Dice je prošle godine privukla pažnju u Cointelegraph-u lansiranjem prve Telegram aplikacije za klađenje na svetu. Nije iznenađujuće što je Mega Dice pretprodaja imala snažan početak, zahvaljujući svojoj širokoj postojećoj bazi korisnika. Nova kriptovaluta sada je prikupila skoro 350.000 dolara od kada je postala dostupna javnosti.

S obzirom da je počela šira reklamna kampanja - pri čemu je token već bio predstavljen u popularnim kripto publikacijama poput Watcher.Guru i Crypto Daily - očekuje se porast potražnje za $DICE.

Zainteresovani kupci stoga imaju kratak rok da kupe $DICE po sniženoj ceni od 0,069 dolara, s obzirom da je trećina pretprodaje već rasprodana.

Posetite Mega Dice Token

Da li je Mega Dice presale dobar investicioni potez?

Stručnjaci s velikim interesovanjem prate prostor GambleFi-a, očekujući da će biti jedan od najuspešnijih sektora na tržištu kriptovaluta u periodu od 2024. do 2025. godine.

Kao takav, očekuje se da će globalno tržište online kockanja i klađenja dostići vrednost od 182 milijarde dolara do 2031. godine, a za kripto kazina se očekuje da će izuzetno profitirati od ovog rasta.

Naime, arena GambleFi-a svakodnevno privlači nove učesnike, koji se nadaju da će iskoristiti ovaj nadolazeći bum. Međutim, većina ne uspeva da ostvari značajniju trakciju - teško je investitorima da veruju potpuno novoj platformi za kockanje, a kamoli njenim ugrađenim kriptovalutama.

Mega Dice se ne suočava s ovom preprekom. Zahvaljujući svojim igrama kojih ima preko 4.000 od vrhunskih provajdera, kao i više od 50 sportova i esportova, platforma već ima preko 50.000 igrača. Više od 10.000 aktivnih igrača učestvuje u mesečnom klađenju u vrednosti od preko 50 miliona dolara.

Njegova nova ugrađena kriptovaluta $DICE zaista bi mogla da doživi široko usvajanje i rast cene, posebno zbog pratećih nagrada i beneficija.

 

Maksimizirajte svoje nagrade uz GambleFi token $DICE

Mega Dice planira da učini $DICE ključnim delom svog ekosistema, čineći ga primarnim sredstvom za svoje nagrade i bonuse.

U jedinstvenom sistemu, vlasnici $DICE tokena će svakodnevno dobijati nagrade na osnovu performansi platforme Mega Dice. Investitori će zaista postati partneri u uspehu ekosistema.

Pored toga, biće im dostupni NFT -ovi ograničenog izdanja, kao i ekskluzivan pristup i beneficije u igračkom ekosistemu Mega Dice. Projekat je takođe odlučio da ponudi bonuse za rane kupce tokom početne faze prodaje, kao i velikodušnih 25% udela u prihodu putem Mega Dice referral programa.

Foto: Promo

Međutim, ono što Mega Dice zaista izdvaja od konkurencije je njegov staking program. Vlasnici $DICE tokena mogu da stave svoje tokene i zarađuju pasivne nagrade, u zamenu za osiguranje dugoročne sigurnosti i stabilnosti cene ekosistema. Dodatno, investitori koji stave svoje tokene dobiće unapređene bonuse lojalnosti, ekskluzivne ponude i pristup igrama. Druga kripto kazina poput  Stake, Roobet, Rollbit i Degen ne pružaju usluge stakinga.

Konačno, kako bi proslavio pokretanje svoje pretprodaje, Mega Dice je takođe pokrenuo airdrop od 2,25 miliona dolara. Airdrop će biti podeljen u tri faze - svaka vredna 750.000 dolara i sa različitim kriterijumima.

Za prvu fazu, igrači Mega Dice-a jednostavno treba da ostanu aktivni u ekosistemu i postignu volumen opklada od 5.000 dolara u roku od 21 dan.

Da li bi Mega Dice mogao biti sledeći 100x kripto?

Hajp za Mega Dice Token nije ograničen na njegovu pretprodaju. Popularni kripto influenseri i YouTube stručnjaci za trgovanje podržavaju novu kriptovalutu. Na primer, popularni kripto YouTube kanal 99Bitcoins - sa preko 700k pretplatnika - nedavno je nazvao Mega Dice "sledećim 100x draguljem pretprodaje".

Foto: Promo

Nije nemoguće da $DICE ispuni visoka očekivanja zajednice. Na primer, $DICE je dostupan na Solani, koja je bila najviše nahajpan blockchain ekosistem tokom kripto bull tržišta 2024. godine. Kako navodi bela knjiga projekta, $DICE je "#1 GameFi na Solani ". Međutim, novi token je takođe dostupan na Ethereumu i BNB Chainu radi maksimalnog usvajanja.

Osim toga, stručnjaci veruju da će Mega Dice baza korisnika nastaviti da raste, posebno zbog njegovog korisnički prijateljskog interfejsa na Telegramu. Očekivani rast će značajno koristiti investitorima - kako kroz povećanje vrednosti $DICE, tako i kroz dnevni program nagrada.

Kako kupiti $DICE?

Kao što je ranije pomenuto, $DICE je dostupan na tri različita blockchaina - Solana, Ethereum i BNB Chainu.

Investitori koji žele da kupe $DICE sa ETH ili BNB treba da posete veb stranicu pretprodaje Mega Dice-a i povežu svoje novčanike. Mogu koristiti MetaMask ili Coinbase novčanike i zameniti ETH ili BNB tokene za kupovinu $DICE.

Proces je mnogo jednostavniji za kupce Solane. Oni jednostavno treba da pošalju $SOL tokene na adresu novčanika. Alternativno, takođe mogu povezati svoje Solana novčanike sa veb stranicom projekta i pratiti sličan proces kao kod ETH i BNB.

Investitori koji žele da saznaju više o Mega Dice-u ili njegovoj pretprodaji mogu posetiti belu knjigu projekta ili pratiti Mega Dice X i Telegram naloge.

 

Posetite Mega Dice Token

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKO DA ZAČINITE BRAK? Radmila je bračni terapeut i ove savete treba da poslušate (VIDEO)