SUTRA MOGU I KRATKI RUKAVI: U subotu toplo, temperatura do 29 stepeni

Novosti online

29. 03. 2024. u 12:05

U SRBIJI će u subotu, 30. marta, biti pretežno sunčano i još toplije vreme sa maksimalnom dnevnom temperaturom do 29 stepeni, saopštio je danas Republički hidrometeorološki zavod.

СУТРА МОГУ И КРАТКИ РУКАВИ: У суботу топло, температура до 29 степени

Foto: D. Milovanović

Duvaće slab i umeren južni i jugoistočni vetar koji će na jugu Banata i u planinskim predelima povremeno biti i jak. 

U Beogradu će biti sunčano uz slab i umeren južni i jugoistočni vetar, sa temperaturama od 12 do 29 stepeni.

U nedelju se očekuje još toplije vreme sa temperaturama do 30 stepeni, a naoblačenje se očekuje tek u ponedeljak uveče, kada je najavljeno prolazno naoblačenje sa kišom, lokalnim pljuskovima, grmljavinom i padom temperature uz pojačan zapadni i severozapadni vetar.

U utorak se očekuje promenljivo oblačno, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima uz pad temperature za sedam do 10 stepeni u odnosu na prethodni period. 


 

BONUS VIDEO: NAJNOVIJI SNIMAK: Šta se trenutno dešava ispred kuće Dankine majke

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!