SRBIJA POSTAJE TREĆA U EVROPI ZA LEKOVE ZA DECU LEPTIRE: Predsednik najavio sjajne vesti

Novosti online

15. 01. 2024. u 12:58

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić je danas prilikom uručivanja paketića deci oboleloj od retkih bolesti najavio da će država pomoći u dobijanju inovativnih lekova za decu leptire.

СРБИЈА ПОСТАЈЕ ТРЕЋА У ЕВРОПИ ЗА ЛЕКОВЕ ЗА ДЕЦУ ЛЕПТИРЕ: Председник најавио сјајне вести

Foto: TV Vesti

- Postoje neki lekovi za decu leptire koji se ispituju i dobijaju ih samo jedno ili dvoje dece u Nemačkoj i Francuskoj, mi gledamo da budemo treći u Evropi i gledaćemo da sa takvom vrstom podrške nastavimo. Ti troškovi će rasti, ali kada vidim da ti troškovi rastu za neke klubove, onda mi dođe da se još više borimo da naša deca i bolesni dobiju više. Hoćemo da pokažemo brigu o ljudima. Daćemo sve od sebe da nikada ne budete nezadovoljni, jer je Srbija ispred mnogih ne samo na evropskom kontinentu, već i u svetu - izjavio je predsednik i zahvalio se prisutnima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!