VREMENSKA PROGNOZA ZA PETAK, 29. DECEMBAR: Pretežno sunčano, i dalje natprosečno toplo

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

29. 12. 2023. u 01:00

U SRBIJI pretežno sunčano ili malo oblačno vreme i natprosečno toplo, sa temperaturama od minus tri do 16 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА ЗА ПЕТАК, 29. ДЕЦЕМБАР: Претежно сунчано, и даље натпросечно топло

Foto: N. Živanović

Ujutro se ponegde očekuje slab mraz, a u nizijama, po kotlinama i duž rečnih tokova niska oblačnost ili magla, koja će se ponegde zadržati i pre podne.

Vreme u Beogradu

U Beogradu u nižim delovima grada biće magla, u toku dana pretežno sunčano i natprosečno toplo. Duvaće slab, južni i jugozapadni vetar, a temperature će se kretati od jedan do 14 stepeni.

Vreme narednih dana

U narednih sedam dana zadržaće se natprosečno toplo vreme, a mestimična kiša se očekuje od srede, a na visokim planinama slab sneg.

BONUS VIDEO: POTOPLjENI PUTEVI, AUTOMOBILI POD VODOM - Vanredna situacija na jugu Indije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!