VREMENSKA PROGNOZA ZA SREDU, 29. NOVEMBAR: Hladnije, pre podne slabe padavine, po podne i uveče razvedravanje

Novosti online

29. 11. 2023. u 01:00

U SRBIJI hladnije. Ujutro i pre podne umereno do potpuno oblačno, sa slabim padavinama - u nižim predelima mešovite padavine kiša, susnežica, ponegde i kratkotrajan sneg, a na planinama sneg.

ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА ЗА СРЕДУ, 29. НОВЕМБАР: Хладније, пре подне слабе падавине, по подне и увече разведравање

Foto: P. Milošević

Pre podne na krajnjem severu, a posle podne i uveče i u većini ostalih predela postepeno razvedravanje.

Vetar slab i umeren, u severnoj i istočnoj Srbiji povremeno i jak severozapadni, uveče u slabljenju i skretanju na južni i jugoistočni pravac.

Najniža temperatura od 0 do 3, a najviša od 3 do 8 stepeni.

Vreme u Beogradu

I u Beogradu hladnije. Ujutro i pre podne umereno do potpuno oblačno, sa slabim padavinama - kišom i susnežicom, u višim delovima grada i sa kratkotrajnim snegom. Od sredine dana postepeno razvedravanje.

Vetar slab i umeren, kratkotrajno i jak severozapadni, uveče u slabljenju i skretanju na južni i jugoistočni pravac. Temperatura bez većeg kolebanja od 3 do 5 stepeni.

Vreme narednih dana

U Srbiji u četvrtak ujutro mraz, tokom dana umereno oblačno i suvo, a samo u Vojvodini ponegde s kišom. Južni i jugoistočni vetar u pojačanju, naročito u košavskom području i na planinama.

U petak nagli porast temperature, vetrovito i suvo. Maksimalna temperatura od 14 do 22 stepena, a samo u Timočkoj Krajini hladnije, do 7 stepeni.

Na planinama intenzivno topljenje snežnog pokrivača u kombinaciji sa jakim vetrom. Uveče na krajnjem severu Srbije, a u toku noći ka suboti i u ostalim krajevima jače naoblačenje s kišom, koja će padati i na planinama.

Za vikend, 2. i 3. decembra, zahlađenje uz kratkotrajni prelazak kiše u sneg.

Početkom naredne sedmice, 4. i 5. demebra suvo i prohladno, a u sredu, 6. decembra, ponovo mestimično slabe padavine - susnežica i sneg.

BONUS VIDEO: SITUACIJA JE NEPODNOŠLjIVA“ - Meštani Grčke Tesalije u očaju nakon razorne oluje Danijel

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!