KIŠA U VOJVODINI, ALI I U BEOGRADU: Evo kakvo nas vreme danas očekuje

Novosti online

27. 10. 2023. u 01:00

VREME u Srbiji će ujutru biti oblačno, u Vojvodini sa kišom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

КИША У ВОЈВОДИНИ, АЛИ И У БЕОГРАДУ: Ево какво нас време данас очекује

Foto: E.Grčić

Jutarnja temperatura od 10 do 17 stepeni, a najviša dnevna od 21 do 26 stepeni.

Pre podne će biti umereno oblačno, suvo i toplo, uz umeren i jak južni vetar, koji će kratkotrajno imati i olujne udare, dok će po podne u svim predelima biti oblačno, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima koji će ponegde biti praćeni i grmljavinom, uz skretanje vetra na severozapadni pravac i manji pad temperature.

Vreme u Beogradu

U Beogradu će pre podne biti umereno oblačno, suvo i toplo, uz umeren i jak južni vetar, a po podne oblačno, povremeno sa kišom i kratkotrajnim lokalnim pljuskovima, uz skretanje vetra na severozapadni pravac i manji pad temperature. Jutarnja temperatura oko 16, a najviša dnevna oko 24 stepena.

Vreme narednih dana

Prema prognozi za narednih sedam dana, u Srbiji će se zadržati promenljivo oblačno i toplo vreme, sa dnevnom temperaturom i dalje iznad proseka. Prolazno naoblačenje sa kišom i pljuskovima i manjim padom temperature očekuje se u utorak, 31. oktobra, i sredu, 1. novembra.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!