"ŽIVELA SRBIJA" ODJEKUJE AVIONOM: Još jedan let Er Srbije iz Tel Aviva - u letelici građani Severne Makedonije, Srbije i Crne Gore (VIDEO)

Novosti online

13. 10. 2023. u 12:48

JOŠ jedan avion Er Srbije poleteo je danas iz Tel Aviva.

ЖИВЕЛА СРБИЈА ОДЈЕКУЈЕ АВИОНОМ: Још један лет Ер Србије из Тел Авива - у летелици грађани Северне Македоније, Србије и Црне Горе (ВИДЕО)

Twitter / Goran Vesic

U avionu Er Srbije ukupno su 133 putnika, u najvećem broju su građani Severne Makedonije, a postoji i deo državljana Srbije i Crne Gore, koji će iz Skoplja nastaviti put ka Beogradu.

- Ukrcali smo i zadnjeg putnika. Želim vam sve najbolje i pozdravljam vas ispred ambasada Srbije i Severne Makedonije, konzulata Crne Gore i ambasade Albanije, od dragih kolega koji su sve organizovali. Prvo letite do Skoplja, posle do Beograda. Čuvajte se i nadam se da se vidimo u boljim vremenima. Svako dobro - rekao je Dušan Vujović, otpravnik poslova ambasade Srbije u Izraelu.

Putnici su sa "Živela Srbija" pozdravili polazak aviona iz Tel Aviva.

- U uslovima potpuno otkazanih letova i blokiranog avio-prevoza sa Izraelom, saradnjom sa „Er Srbijom” za prevoz građana koji su zatražili pomoć prevaziđen je izazov organizovanja ovog čarter leta. Avio-prevoz koji će biti organizovan tokom sutrašnjeg dana biće besplatan za građane koji su zatražili pomoć - navedeno je ranije u zvaničnom saopštenju vlade Severne Makedonije, koja će snositi troškove ovog leta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RED SUNCA, PA RED OBLAKA: Kakvo vreme možemo očekivati danas?