"AKO UMREM MLAD, POSADI MI NA GROBU SAMO RUZMARIN" Prestalo da kuca srce lepe Sanje koja se dve godine borila sa tumorom

Novosti onlajn

27. 09. 2023. u 15:44

SANjA Čairović (52), koja se dve godine borila sa zloćudnim tumorom koji prelazi granice grlića materice, preminula je danas.

АКО УМРЕМ МЛАД, ПОСАДИ МИ НА ГРОБУ САМО РУЗМАРИН Престало да куца срце лепе Сање која се две године борила са тумором

Foto: Budi human

- "Ako umrem mlad, posadi mi na grobu samo ruzmarin..." - pesma koju je, kako govori njena ćerka Tijana, često pevala. Danas je prestalo da kuca hrabro srce, jedne hrabre žene. Majke, ćerke, unuke, komšinice, prijateljice... Nismo se dugo poznavale, upoznala sam je kao pacijentkinju, ali opet, dovoljno dugo da je zavolim kao rod najrođeniji. Sinoć smo se pozdravile. Ne postoje reči kojima bih mogla opisati svoju bol. Počivaj u miru i neka te anđeli čuvaju. Sanja moja, tamo te ništa neće boleti. Još jednom nismo uspeli - napisala je Sanjina prijateljica.

Podsećamo, Sanji je na redovnom ginekološkom pregledu u maju 2021. godine otkriven zloćudni tumor. Na MR pregledu u decembru 2022. godine verifikovana je tumorska infiltracija korpusa uterusa, zona nekroze i inflamacije korpusa uterusa, cerviksa i vagine, vezikovaginalna i rektovaginalna fistula kada je podvrgnuta i operativnom lečenju.

(Telegraf)

BONUS VIDEO:

FRANCUSKO VREME KRALjEVA: "NOVOSTI" na noćnom spektaklu u Versaju kojim se obeležava doba Lujeva

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije