TURISTIČKI CVET 2023: Objavljen konkurs za najprestižniju nagradu u turizmu

Novosti online

21. 09. 2023. u 10:00

TURISTIČKI cvet je najprestižnija nagrada u oblasti turizma u Srbiji, koju dodeljuje Turistička organizacija Srbije (TOS) za izuzetna dostignuća u podizanju kvaliteta turističkih usluga i promociji naše zemlje kao atraktivne destinacije. Ova nagrada se dodeljuje dugi niz godina i predstavlja priznanje za sve one koji su svojim radom, entuzijazmom i inovativnošću doprineli razvoju i unapređenju turizma u Srbiji.

ТУРИСТИЧКИ ЦВЕТ 2023: Објављен конкурс за најпрестижнију награду у туризму

FOTO: Promo

Reč je o nagradi koja se tradicionalno dodeljuje za značajna ostvarenja u podizanju kvaliteta turističkih usluga, kao i za doprinos razvoju, unapređenju i promociji turizma, fizičkim i pravnim licima u Srbiji. Nagrada je ustanovljena 21. juna 1982. godine i te godine je prvi put i dodeljena. Sledeće godine je ustanovljena kao trajna nagrada.

Najbolji u turizmu Srbije takmičiće se u 7 kategorija:

1.Turistička organizacija; 2. Turistička manifestacija; 3. Turistička agencija; 4. Ugostiteljski objekat za smeštaj: Hotel / Ostali ugostiteljski objekti za smeštaj; 5. Pravni subjekt za doprinos unapređivanja turističke ponude i promocije turizma; 6. Influenser / Bloger; 7. Elektronski ili štampani medij, za predstavljanje Srbije kao turističke destinacije.

Foto: Miljan Bosnić

Kandidati ne moraju sami da se prijave, već mogu biti predloženi od strane druge osobe.

Prijave za konkurs „Turistički cvet 2023“ trajaće od 25. septembra do 14. oktobra. Pozivamo sve da se prijave na konkurs za najprestižniju nagradu u oblasti turizma u Srbiji – „TURISTIČKI CVET 2023“.

FOTO: Promo

Prošle godine, među dobitnicima Turističkog cveta bili su: Turistička organizacija grada Loznice ( Turistička organizacija kategorija), Beogradski maraton ( Turistička Manifestacija kategorija), Turistička agencija Taraturs, Bajina Bašta (Turistička agencija kategorija), Muzejsko-turistički kompleks Šarganska osmica, Mokra gora ( Organizacija ili pojedinac za doprinos unapređenju turizma i podizanju kvaliteta turističkih usluga kategorija) i Influenser/bloger Boris Radošević (Lutajući putnik).

Foto: Miljan Bosnić

Ovi pobednici su pokazali visok nivo profesionalizma, kreativnosti i posvećenosti u svojim oblastima delovanja i zasluženo poneli priznanje Turističkog cveta.

Foto: Miljan Bosnić

Ako ste i vi jedan od onih koji rade na unapređenju turizma u Srbiji ili poznajete nekog ko to jeste, i želite sebe ili nekog ko to zaslužuje da prijavite za Turistički cvet 2023, posetite zvaničnu veb stranicu konkursa.

Možda baš vi budete sledeći dobitnik ove prestižne nagrade!

 

 
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)