GAŠIĆ U PIROTU: Policija prati kretanje i boravak migranata (FOTO)

Z.U.

08. 09. 2023. u 16:40

MINISTAR unutrašnjih poslova Bratislav Gašić obišao je danas pripadnike Policijske uprave u Pirotu istakavši da je zadovoljan bezbednosnom situacijom u tom gradu i najavio je da će ministarstvo nastaviti sa ulaganjem u opremu i bolje uslove rada policijskih službenika kako bi još efikasnije obavljali svakodnevne zadatke.

ГАШИЋ У ПИРОТУ: Полиција прати кретање и боравак миграната (ФОТО)

Foto: MUP

Ministar Gašić je u razgovoru sa rukovodstvom PU Pirot pohvalio rad policijskih službenika koji ulažu maksimalne napore kako bi građani Srbije, kao i strani državljani koji se bilo kojim povodom nađu na teritorije naše zemlje, bili sigurni i bezbedni. 

- Bezbednost svih građana Republike Srbije prioritet je u radu Ministarstva unutrašnjih poslova, a policija kontinuirano prati stanje bezbednosti i sprovodi redovne kontrole kretanja i boravka migranata i stalne akcije izmeštanja migranata u prihvatne centre, gde im je obezbeđen adekvatan smeštaj - istakao je ministar unutrašnjih poslova.

Ministar Gašić naglasio je da policijski službenici efikasno sprovode i akcije suzbijanja krijumčarenja migranata i hapšenja osumnjičenih za izvršenje ovog krivičnog dela, ali i oduzimaju različite vrste oružja koje u tim akcijama pronađu. 

- O tome svedoči i nedavna akcija pripadnika PU Pirot u kojoj su zaplenili tri automatske puške i dva pištolja i uhapsili četvoricu ilegalnih migranata - državljana Avganistana. Policija će nastaviti odlučnu borbu protiv svih vidova kriminala kako bi bezbednosna situacija bila na još većem nivou - istakao je ministar Gašić.

BONUS VIDEO: TRAŽE SMENU GAŠIĆA JER IMA LOŠU KARMU Opozicija - On je maleriozan

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!