SVE ZBOG POGREŠNOG SKRETANJA: Srpska balerina proživela pravu agoniju u Grčkoj, kući morala šlepom

Novosti online

08. 08. 2023. u 16:48

POZNATA srpska balerina, Drina Pešić, doživela je veliku neprijatnost tokom godišnjeg odmora u Grčkoj, kada je zbog jednog prekršaja ostala bez novca, bez tablica i dokumenata.

СВЕ ЗБОГ ПОГРЕШНОГ СКРЕТАЊА: Српска балерина проживела праву агонију у Грчкој, кући морала шлепом

Foto: Profimedia

Koliko su ove godine grčki policajci rigornozni najbolje govori iskustvo porodice Pešić iz Beograda. Naime, kako je Drina ispričala, usled pogrešnog skretanja na Sitoniji, oni su dobili novčanu kaznu i ostali su bez dokumenata.

- Pazite kako se ponašate u saobraćaju u Grčkoj. Kazne visoke ali to nije sve i kada platite kaznu, tablice koje se na licu meste skidaju i saobraćajna zadržavaju još 20 dana Mi smo pogrešno skrenuli, napravili smo prekršaj (na Sitoniji) zaustavili su nas uzeli tablice i dokumenta kazna 400 evra ukoliko platite za par dana 200 evra. Sutradan smo otišli u Poligiros platili kaznu, ali tu nije kraj, tablice i dokumenta vraćaju se za 20 dana - priča Drina za "Blic".

Kući šlepom, oduzeta dokumenta i tablicom stižu na adresu

Prema njenim rečima, tada su saznali i da moraju da se vrate u mesto gde su odseli - bez auta, koji im je oduzet. Takođe, saznali su i da će njihov četvorotočkaš za Srbiju morati šlepom, dok će tablice i dokumenta stići za dvadesetak dana.

- Rekli su nam da moramo nazad u Metamorfozis gde smo smešteni bez kola jer bez tablica ne smemo da vozimo i dođemo za 20 dana. Mi smo rekli da nećemo toliko biti u Grčkoj. Onda da se vratimo kući za Beograd drugim prevozom, platimo šleper za kola a tablice i dokumenta poslaće na kućnu adresu - otrkiva ona.

Na kraju, ipak su za Srbiju krenuli svojim vozilom, sa sve tablicama i dokumentima. Iskoristila je priliku da upozori sve Srbe da se pridržavaju zakona u saobraćaju koji su na snazi u Grčkoj.

- Sve se lepo završilo (ništa bez veze) jer su iz hotela u kojem smo odseli našli čoveka načelnika te stanice i sve nam je vraćeno Vodite računa ukoliko letujete u Grčkoj jako su rigorozni i svuda ih ima na putu - rekla je ona na kraju razgovora.

BONUS VIDEO: SNIMAK IZ DRONA SA KRFA: Vatra je uništila sve pred sobom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)