ČEKANJA I PO ŠEST SATI: Poslednjeg julskog vikenda pakao na granicama, najgore tek sledi

Tanjug

30. 07. 2023. u 12:06

NA graničnom prelazu Horgoš, na izlazu iz Srbije, primetna je kolona putničkih vozila, a potrebno je oko pola sata da bi se stiglo do srpskih izlaznih kontrolnih terminala.

ЧЕКАЊА И ПО ШЕСТ САТИ: Последњег јулског викенда пакао на границама, најгоре тек следи

Foto: Printskrin/AMSS

Vremenu čekanja treba dodati i ono za ulazak u Mađarsku, za koje se ne znaju precizni podaci, ali praksa pokazuje da, ukoliko na našoj strani čekate jedan sat, trebaće vam još najmanje toliko ili duplo više da biste ušli na mađarsko tlo.

Zadržavanje i do 6 sati

Kada su u pitanju putnici koji ulaze u Srbiju, tu je zadržavanje u proseku oko pet sati. To vreme odnosi se na ukupno vreme čekanja, odnosno na izlazak iz Mađarske i ulazak u Srbiju.

Za razliku od prethodnih dana, teretna vozila ovoga jutra nisu viđena u kilometarskim kolonama, već se zadnje vozilo moglo uočiti na oko 500 metara od izlaznog terminala na graničnom prelazu Horgoš 1.

Međutim, putnička vozila jutros su na graničnom prelazu Horgoš na izlazu iz zemlje čekala dva sata, a na ulazu jedan sat, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Prema informacijama Uprave granične policije, putnička vozila na Kelebiji na izlazu iz zemlje zadržavala su se dva sata, a na ulazu jedan sat. Na Gradini na izlaz se čekalo jedan sat, a na Preševu i Gostunu po pola sata, dok su na Batrovcima autobusi na ulazu u zemlju čekali 40 minuta.

BONUS VIDEO:

SVETOMIR ŠEŠIĆ ŠELE: Vrsni harmonikaš, muž Usnije Redžepove, bio je "duša estrade"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona