Brend Chery zvanično počinje sa prodajom vozila u Srbiji

Promo

14. 07. 2023. u 10:43

Na svečanosti povodom predstavljanja automobilskog brenda Chery u hotelu Hilton, predstavljena je strategija razvoja brenda i najavljen početak prodaje vozila u Srbiji

Бренд Chery званично почиње са продајом возила у Србији

Foto: Promo

  • Najavljeno je otvaranje ekskluzivnog prodajnog salona 17. jula
  • Najnoviji modeli FX, Tiggo 7 Pro i Tiggo 8 Pro svečano su predstavljeni medijima, poslovnim partnerima, visokim državnim institucijama i diplomatskim predstavništvima

Na ekskluzivnom događaju u hotelu Hilton, medijima i javnosti predstavljena je strategija razvoja automobilskog brenda Chery, planovi za tržište Srbije, najnoviji modeli FX, Tiggo 7 Pro i Tiggo 8 Pro i najavljeno otvaranje ekskluzivnog salona automobila 17. jula.

Zvanicama su se obratili ispred Chery International gospodin Tim Zhang, Eastern Europe Export Director, gospodin Thomas Schmid, COO Grand Automotive LLP i gospodin Slavc Habič, generalni direktor kompanije Grand Motors.

Svojim prisustvom svečanost je uveličala ispred Ministarstva zaštite životne sredine, gospođa Sara Pavkov, Državna sekretarka i njegova ekselencija gospodin Zhang Zhe, ministar savetnik ambasade Narodne Republike Kine sa visokim predstavnicima ambasade.

Uz poznatu voditeljku Draganu Kosjerinu, članice benda The Frajle na šarmantan način su predstavile vozila i najavile da će u narednom periodu promovisati brend.

Na ekskluzivnom događaju najavljeno je i otvaranje prodajnog salona u Ulici Milutina Milankovića 1a. Svi zainteresovani od 17. jula će moći da se dodatno informišu i zakažu test vožnju u novom i najmodernijem ambijentu na Novom Beogradu. Od svog osnivanja, Chery se uvek pridržavao strategije zasnovane na razvoju tehnologije i vizije brenda sa međunarodnom konkurentnošću i uticajem, a modeli koji će biti izloženi u salonu predstavljaju krunu ove razvojne strategije.

„Chery je kao prvu stepenicu u okviru globalnog plana, lansiranja brenda u Evropu, odabro Srbiju. Za ovaj važan zadatak je zadužena automobilska kompanija Grand Motors, koja svojom sjajnom reputacijom garantuje korisnicima dobru prodajnu i servisnu uslugu prema najvišim standardima.“ Izjavio je gospodin Tim Zhang, Eastern Europe Export Director, Chery International.

COO Grand Automotive LLP, gospodin Thomas Schmid, u izjavi za medije poručio je:

„Ponosni smo što u okviru naše grupacije zvanično zastupamo i  Chery brend, koji se nalazi na prvom mestu po izvozu putničkih vozila iz Kine.“

Prisutnim zvanicama obratio se i generalni direktor kompanije Grand Motors, gospodin Slavc Habič, rekavši: „Velika mi je čast i zadovoljstvo da ovim događajem najavim početak prodaje  Chery vozila u Srbiji, kao i otvaranje novog prodajnog salona. U sklopu najmodernijeg ambijenta buduće kupce očekuju novi modeli, kao i najviši standardi usluge.“

 Chery brend postoji punih 26 godina, a do kraja 2024. godine biće rasprostranjen u 31 zemlji u Evropi.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?