Dragoceni minerali iz srca Fruške gore samo za vas

Promo

23. 06. 2023. u 15:21

Iz vojvođanske ravnice uzdiže se pravo čudo prirode i najstariji nacionalni park u Srbiji, Fruška gora. Na vojvođanskoj planini, prekrivenoj livadama, žitnim poljima i pašnjacima stanuje čak 50 zaštićenih vrsta biljaka koje je dodatno čine jednim od najznačajnijih prirodnih staništa u zemlji. Od drevnog praokeana Tetis, preko Panonskog mora, do danas, iz srca Fruške gore, sa dubine od 128 metara, dolazi pravi fruškogorski dragulj kristalne čistoće - voda Jazak.

Драгоцени минерали из срца Фрушке горе само за вас

Foto: Promo

Raznovrsnost ekosistema i krečnjačko-dolomitskih stena koje čuvaju i održavaju zaštićenom prirodnu čistoću ove vode doprinose harmonizovanom mineralnom sastavu i izbalansiranoj pH vrednosti. Zahvaljujući tome, Jazak voda je izuzetnog kvaliteta i pogodna za svakodnevnu konzumaciju.

Jazak voda se proizvodi i puni u Jazak pogonu za pijaću vodu, odakle do potrošača dolazi u prirodnom obliku i sastavu, bez spoljnih uticaja i intervencija. Pored standardnih pakovanja od 0,5L, 1,5L i 5L Jazak negazirane vode, odnedavno je u Jazak porodici i nova ambalaža negazirane vode od 0,75L sa inovativnim „Smart sport“ čepom koji garantuje da se nijedna kap ovog fruškogorskog dragulja neće prosuti, bez obzira na pokret i položaj flaše. Istovremeno, novo pakovanje zasigurno je dovoljno kako biste ostali uvek hidrirani. Novi čep donosi dizajn inovativne tehnologije koji je ovo pakovanje veoma brzo istakao kao omiljeno među onima koji se aktivno bave sportom i drugim aktivnostima. Zapremina od 0,75L danas je za mnoge potrošače optimalna količina vode koju lako mogu poneti sa sobom, a istovremeno praktična za svakodnevnu upotrebu, u najrazličitijim situacijama. Bez obzira da li se flašica Jazak vode nalazi u vašoj ručnoj torbi ili rancu, ne postoji bojazan da vaše stvari i uređaji budu oštećeni.

Ukoliko želite dodatno da se osvežite, u portfoliju Jazak vode je i posebna linija obogaćena vitaminima koja krije nesvakidašnje, osvežavajuće spojeve voćnih ukusa i kompleksa vitamina, i to bez veštačkih zaslađivača. Ove takozvane vitaminske vode, sa aromom mandarine i limuna, zove i aloe vere i šumskog voća, predstavljaju odličan izbor za one koji u toplim danima žele pravo osveženje uz obogaćen ukus vode, ali bez dodatnih kalorija.

Jazak voda ponosno nosi žig „Čuvarkuća“ koji je svrstava u kulturnu, gastronomsku i prirodnu baštinu Srbije. Možete je pronaći na svim NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama, kao i u maloprodajama velikih trgovinskih lanaca i prodavnicama širom Srbije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024