OC Jahorina dobitnik nagrade za najkreativnije obeležavanje Svetskog dana snega

Promo

31. 05. 2023. u 18:23

OLIMPIJSKI centar Jahorina ponosno objavljuje da je ovogodišnji dobitnik prestižne nagrade za najkreativnije obeležavanje Svetskog dana snega.

ОЦ Јахорина добитник награде за најкреативније обележавање Светског дана снега

Foto: Marija Nišić

 Ova nagrada, koju dodeljuje međunarodna organizacija World Snow Day, ističe izvanredan doprinos Jahorine u promociji zimskih aktivnosti i očuvanju snežnih sportova. Priznanje na svetskom nivou je dodatni podsticaj za sve zaposlene u Olimpijskom centru da svojim delovanjem pariraju najmodernijim svetskim skijalištima.

Nagrada je u ruke Olimpijskog centra otišla zbog sada već tradicionalnih akcija 1000. skija i 1000. kaciga za našu decu. Cilj ovih akcija je da skijanje učine dostupnim za svu decu bez obzira na ekonomski status porodice, kao i promocija prirode i pravih vrednosti.

Foto: Marija Nišić

 

Veliki broj mališana dobio je svoju prvu  skijašku  opremu na dodeli organizovanoj povodom Svetskog dana snijega. Dodela je organizovana u saradnji s TechnoAlpinom. Organizatori World Day, prepoznali su ovaj događaj kao najkreativniji i pored izuzetno jake konkurencije ovo laskavo priznanje pripalo je upravo Olimpijskom centru.

Svestski dan snega obeležava se svake godine 19.januara, a OC Jahorina je već šest godina neizostavni učesnik.

Olimpijski centar Jahorina ostaje predan svom cilju promocije zimskih aktivnosti i omogućavanju jedinstvenog iskustva za sve posetioce. Svojim bogatim ski stazama, vrhunskom infrastrukturom i raznolikim zabavnim sadržajima, Jahorina je spremna primiti ljubitelje zimskih sportova svih uzrasta i nivoa iskustva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

OVO JE TEMPIRANA BOMBA Nemci zaustavili autobus iz Bosne i ostali u šoku - odmah isključen iz saobraćaja, putnici se snalazili