"TRAŽE HITNU REKONSTRUKCIJU ŠKOLE": Oglasio se Savet roditelja OŠ "Vladislav Ribnikar"

Novosti online

30. 05. 2023. u 14:56

NAKON sastanka Saveta roditelja OŠ "Vladislav Ribnikar" koji je održan sinoć sa predstavnicima Vlade, Savet roditelja oglasio se saopštenjem.

ТРАЖЕ ХИТНУ РЕКОНСТРУКЦИЈУ ШКОЛЕ: Огласио се Савет родитеља ОШ Владислав Рибникар

Foto D. Milovanović

Savet se zahvalio Vladi Srbije na dosadašnjem angažovanju na ispunjenju zahteva ovog saveta i dodao da očekuju rešavanje i preostalih zahteva.

- Savet roditelja insistira na potpunom ispunjenju svih zahteva koje je usvojio Savet roditelja na sednici 9. maja, uključujući i hitnu rekonstrukciju škole bez promene namene objekta, uz apsolutnu podršku inicijativi da se deo zgrade prenameni u deo sećanja na žrtve - navodi se u saopštenju Saveta.

Iz Saveta još navode:

- Savet roditelja OŠ "Vladislav Ribnikar" zahteva od državnih organa i da omoguće da za sve učenike koji to žele, nastavna školska godina traje po planu rada škole i školskom kalendaru u objektu naše škole. Savet roditelja je apsolutno protiv inicijative da se školska godina završi za svu decu, koja žele da idu u školu, 02.06.2023. godine.

- Za svaki eventualni budući zahtev koji se tiče promene načina održavanja nastave u OŠ „Vladislav Ribnikar" neophodno je konsultovati Nastavničko veće i Savet roditelja. Savet roditelja daje punu podršku nastavnom kadru OŠ „Vladislav Ribnikar".

-Zahtevamo što pre na uvid kopiju Zapisnika vanrednog inspekcijskog nadzora nad radom OŠ „Vladislav Ribnikar."

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati