SUNČANO JUTRO, POTOM SLEDI PROMENA: Prognoza vremena za ponedeljak, 22. maj

Novosti online

22. 05. 2023. u 01:00

REPUBLIČKI hidrometeorološki zavod dao je najnoviju vremensku prognozu za narednih sedam dana.

СУНЧАНО ЈУТРО, ПОТОМ СЛЕДИ ПРОМЕНА: Прогноза времена за понедељак, 22. мај

Foto: P. Milošević/Novosti

VREME U SRBIJI

U Srbiji promenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima i toplo, pre podne na istoku i jugoistoku mestimično sa kišom, a sredinom dana i posle podne u svim predelima sa kratkotrajnim lokalnim pljuskovima i grmljavinom.

Duvaće slab i umeren istočni i jugoistočni vetar, na jugu Banata i u planinskim predelima povremeno i jak. Najniža temperatura od 9 do 15 stepeni, a najviša od 23 do 26, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

VREME U BEOGRADU

U Beogradu promenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima i toplo, sredinom dana i posle podne sa kratkotrajnim lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Duvaće slab i umeren istočni i jugoistočni vetar. Najniža temperatura oko 15 stepeni, a najviša oko 26.

 

PROGNOZA ZA NAREDNI PERIOD

Prema prognozi za narednih sedam dana, u Srbiji se očekuje promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, toplo i nestabilno, mestimično sa kratkotrajnom kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, uglavnom posle podne.

sputnikportal.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!