MEĐUNARODNA POLICIJSKA AKCIJA OD DANAS DO 23.APRILA: Pojačana kontrola brzine u saobraćaju

Z.U.

17. 04. 2023. u 16:58

MEĐUNARODNA akcija usmerena na otkrivanje prekršaja prekoračenja brzine biće sprovedena od 17. do 23. aprila, u 30 evropskih zemalja koje su članice Evropske mreže saobraćajnih policija (ROADPOL).

МЕЂУНАРОДНА ПОЛИЦИЈСКА АКЦИЈА ОД ДАНАС ДО 23.АПРИЛА: Појачана контрола брзине у саобраћају

D.N.

Saobraćajna policija MUP Srbije će svakoga dana angažovati sve raspoložive uređaje za merenje brzine kretanja - ručne radare, radare u sistemima video-nadzora i uređaje za merenje brzine u presretačima, dok će na auto-putevima biti merena i prosečna brzina kretanja vozila.

Napominjemo da će u cilju zaštite bezbednosti pešaka brzina biti merena i u zonama pešačkih prelaza. 

U okviru ove akcije, u petak, 21. aprila, u vremenu od 00.00 do 24.00 časa, širom Evrope realizovaće se „Speed Marathon“, kada će na svim najvažnijim putnim pravcima brzina biti merena neprekidno u trajanju od 24 časa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

DRAGULJ SA OBALE DRINE: Mali Zvornik nudi posetiocima svestranu turističku ponudu