VUČEVIĆ U VRNJAČKOJ BANJI: Ministar obišao kapacitete vojnog hotela „Breza“

Novosti online

31. 03. 2023. u 11:36

MINISTAR odbrane Miloš Vučević obišao je danas ugostiteljske kapacitete hotela „Breza“ u Vrnjačkoj Banji.

ВУЧЕВИЋ У ВРЊАЧКОЈ БАЊИ: Министар обишао капацитете војног хотела „Бреза“

Foto: Instagram/milosvucevic_odbrana

Tom prilikom, ministar Vučević sastao se sa rukovodstvom Vojne ustanove “Tara” u okviru koje posluje hotel “Breza”. Tokom sastanka, ministra Vučevića su sa načinom poslovanja i planovima za unapređenje usluga upoznali direktor Vojne ustanove “Tara” Ljupko Ćirović i upravnik hotela “Breza” Miroljub Popović.

Nakon sastanka, ministar odbrane obišao je deo kapaciteta hotela “Breza”.

Obilasku su prisustvovali državni sekretar u Ministarstvu odbrane Mile Jelić i načelnik Uprave za opštu logistiku pukovnik Stale Staletović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (23)

OGLASILO SE MINISTARSTVO PROSVETE: Poslat dopis svim školama, tiče se godišnjice masakra u OŠ Vladislav Ribnikar