"KLIKOM" DO MESTA: Počeo upis u predškolske ustanove

B.B.

06. 02. 2023. u 14:34

UPIS dece u predškolske ustanove preko portala eUprava je počeo.

КЛИКОМ ДО МЕСТА: Почео упис у предшколске установе

Foto Novosti

U februaru usluga će biti dostupna u sledećim predškolskim ustanovama: Aleksinac, Batočina, Bela Palanka, Bor, Dimitrovgrad, Merošina, Ražanj, Bojnik, Vladičin Han, Niš - Medijana, Plandište, Raška, Svilajnac, Sremska Mitrovica, Užice, Aleksandrovac, Bosilegrad, Veliko Gradište, Vranje, Despotovac, Doljevac, Zaječar, Knić, Priboj, Smederevska Palanka, Surdulica Trgovište, Tutin, Čajetina, Gadžin Han, Bačka Palanka, Lučani, Medveđa i Sombor. 

Prilikom korišćenja usluge eVrtić automatski se pribavljaju neophodni podaci iz matične knjige rođenih, Centralnog registra obaveznog socijalnog osiguranja, tako da roditelji ne moraju da dostavljaju ta dokument prilikom upisa deteta niti da odlaze ni na jedan šalter.

Usluga eVrtić je dostupna na Portalu eUprava svim registrovanim korisnicima Portala, a roditelji mogu koristiti uslugu i prijaviti dete u željenu predškolsku ustanovu u terminu trajanja konkursa te predškolske ustanove. Podsećamo sve roditelje da u svojim lokalnim samoupravama prate kada je konkurs za upis dece u vrtiće u njihovom gradu otvoren kako bi mogli da podnesu zahtev za upis deteta u predškolsku ustanovu elektronski.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

NA SVOJOJ KOŽI SAM OSETILA Petra Divac progovorila o problemima koje je imala jer je USVOJENA